First month and Chicago
Hello allemaal,
Hier weer een verhaaltje van mij.Ik zit hier nu al zo'n maand en heb al een hoop dingen meegemaakt. Dus ik zal maar weer eens even vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt.
Een aantal weken geleden is mijn academic course gestart. Ik zit in mijn eentje tussen allemaal americanen. (zoals verwacht

Ook mijn engelse lessen heb ik nu al zo'n 4 weken. Deze week is de eindweek waarna ik daarna misschien wel of niet naar een hoger niveau ga. Tot nu toe heb ik alleen nog maar A's en B's gehaald dus dat is prima als zeg ik hetzelf, haha. We kregen wel veel toetsen meestal iedere week 1 of 2 toetsen. Vooral deze week was het erg druk ik moest 2 toetsen maken en 2 essays schrijven.
Verder zal ik ook maar eens wat vertellen over de leuke dingen die ik allemaal heb meegemaakt.
We zijn weer een keer op stap geweest. Van te voren hebben we met een aantal mensen gekingt

Vorige week was de eerste American Footbal wedstrijd. Geweldig

Afgelopen weekend hadden we een dag extra vrij vanwege Labour Day, dus zijn wij met 10 Nederlanders naar Chicago geweest met de bus. We vertrokken vrijdag met een bus die niet zo heel erg fris was. Rond een uur of 9 (met 1 uur tijdverschil) waren we in chicago. We zijn die avond de stad wat gaan bekijken en hebben bij Hooters wat gegeten. (Vrouwen in de bediening met allemaal iets te korte kleding haha) Later die avond zijn we nog naar het Hard Rock Cafe geweest. Toen dachten we richting het hostel te lopen maar uiteindelijk wist niemand de weg en hebben we ongeveer zo'n 1 uur en 15 minuten rondgelopen. De volgende dag zijn we vroeg opgestaan. We zijn eerst naar het aquarium geweest. Al die vissen en sommige vieze beesten, echt grappig. Later op de dag gingen we naar een baseball wedstrijd. White sox tegen de Red sox. Ik vond het erg leuk om deze wedstrijd te bekijken al was er niet zo heel veel actie in omdat ze vaak of wijd gooide of ze hadden een vangbal. (die mensen zijn natuurlijk wat beter dan schoolsoftbal haha) Verder was het wel super leuk om dat een keer mee te maken vooral als ze dan een homerun sloegen, allemaal vuurwerk ineens.

Ohja nog iets grappigs waar ik zelf helemaal niets van afwist haha. Een avond in chicago kwam 1 van de jongens na het uitgaan onze kamer in en schreeuwde heel hard douche. Ik kwam in mijn slaap blijkbaar recht overeind te zitten en schreeuwde kei hard WAAHH en toen ging ik weer liggen en slapen. HAHAH
Verder heb ik samen met Kelly voor het eerst aardappelen, boontjes en vlees gekookt op onze gril en magnetron, maar het smaakte heerlijk:p En we zijn ook een keer naar de chinees geweest. Onbeperkt opscheppen voor $6 en drinken met refill voor $1 dus daar gaan we vaker eten haha

Ohja Nog iets. Gisteren heb ik meegedaan aan de tryouts voor volleybal. Supper leuk om te zien hoe enthousiast die mensen hier zijn. Echt iedereen is serieus en heel gemotiveerd in het spel. Ik krijg er nog een mail over en dan mag ik met 1 van de teams gaan meetrainen zodat ik het volleyballen niet zal verleren haha. En vanavond hebben we ons ingeschreven voor beach volleybal.
Trouwens op mijn hyves zet ik een aantal filmpjes voor degene die ze wil zien. kyona90.hyves.nl
En 9 oktober ga ik met 5 Nederlanders naar New York, Ik heb er nu al zin in!
Dit was het wel weer tot nu toe, tot de volgende keer!
Groetjes

Hallo Kyona , wat heb jij daar een geweldige tijd, leuk om te lezen, Heel anders dan in beek en donk.Hier is het nu Kermis.Heel anders dan het reuzerad daar.We hebben genoten van de leuke foto's.Heel veel plesier daar. groetjes van piet en ria
Meid!
ziet er super uit joh:)
echt leuk om je verhalen te lezen.
dat je nu alweer n maand web bent zeg.
mja nog heeeeel veel plezier.
liefs, Lotte.
x
Haa kyona!
Zo te lezen heb je het erg naar je zin daar!
Wel leuk om al die dingen daar mee te maken! Ik zou zo willen ruilen met het saaie beek en donk hier:P!
Veel plezier nog!!
groetjes Simonee!
hallo Kyona, leuk al die foto's, die boot waar jullie op waren heb ik ook al eens op tv gezien. waren jullie erg nat geworden? nog heel veel plezier en grijp elke kans om iets van Amerika te zien aan!